NEENDEFRSPPLUSA only

Nieuws


08-08-2013

QR-Clips

QR-Code Clips
Bied je klanten clips met een QR-code aan. CreŽer interactie door analoge informatie om te zetten naar digitale informatie.

Wat zijn de voordelen van deze clips?
Clips met een QR-code zijn de perfecte tool om offline informatie om te zetten naar online informatie. Het creŽert interactie. Wanneer de code op de clip eenmaal gescand is, kun je inzicht krijgen in het gedrag van de klant. Track wie de code gescand heeft, hoe vaak de code gescanned is en hoe vaak hij is doorgestuurd naar anderen. Op deze manier krijg je inzicht in de interesse van je klant, zelfs voordat je contact hebt gehad.

27-05-2011

The Specialist Golf Cup 2011

Dit jaar zal voor de tweede keer The Specialists Golf Cup gehouden worden.

Bent u er ook bij? Lees hier meer voor meer informatie over dit evenement.


25-03-2011

Markclip ambassadeur van Oxfam Novib

Ondernemerschap is belangrijk. Wij vinden dat dit gestimuleerd moet worden. Ondernemers moeten de kans krijgen hun ideeŽn uit te werken. Ook in landen waar veel armoede heerst. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib geworden.

Als bedrijvenambassadeur steunt Markclip International het ondernemerschap in ontwikkelingslanden middels microfinanciering.

Lees meer...

21-02-2011

Lasergravure en nieuwe verpakking!

Op de PSI in DŁsseldorf hebben wij onze nieuwe verpakkingsmogelijkheid en onze clips met lasergravure geÔntroduceerd.

De Display Box kan volledig gepersonaliseerd worden en daarom geven niet alleen de clips uw boodschap door, maar ook de verpakking!

De gegraveerde clips zijn van dezelfde hoge kwaliteit die u van ons gewent bent, alleen worden deze niet bedrukt, maar ingegraveerd met een haarscherpe laser.

© Copyright 2004 Markclip International B.V.   |   All rights reserved